billiga fotbollströjor

bakvakt och tros vara angelChelsea visade sina avsikter innanMatchtröjor Fotboll

men de blå är inte mest sålda fotbollströjor saint-germain som en fri agent


Chelsea visade sina avsikter innan övergångsfönstret till och med hade öppnats genom att säkra Hakim Ziyech och Timo Werner.

Men de blå är inte färdiga där, med en ny målvakt krävs medan förstärkningar i mittförsvaret är ett primärt fokus.

Chelsea hade den värsta defensiva rekorden i den översta halvan av Premier League förra säsongen och visade särskilt sårbarhet från dødspel.

Lampard vill ha en dominerande närvaro i hjärtat av sin bakvakt och tros vara angelägen om idén att omvandla mittfältaren Rice till en försvarare matchtröjor fotboll.

21-åringen började sin karriär som mittback i Chelsea-akademin innan han släpptes 14 år gammal och gick med i West Ham och gick vidare till en innehavande roll.

Detta skulle matcha värderingen West Ham har lagt på sin värdefulla tillgång, även om Hammers enligt uppgift redan har avvisat en affär som skulle ha sett Ross Barkley och Michy Batshuayi gå till London Stadium.

En annan rapport föreslog att östra London-sidan också avslog ett erbjudande med Batshuayi, Fikayo Tomori och Kurt Zouma - vilket tyder på att de inte tror att dessa spelare är värda en motsvarande summa matchtröjor fotboll.

Enligt den senaste rapporten har Chelsea fått uppmuntran av både West Ham och Rice att en överenskommelse skulle kunna göras, även om en övergång inte förväntas skyndas igenom voetbalshirts Outlet.

De två klubbarna har fram till 5 oktober på sig att komma överens, med Chelseas hand som ska stärkas när de lyckas samla in extra pengar genom försäljning av oönskade spelare.

Lampard och den 42-åriga assistenten Jody Morris sägs båda vara beundrare av Rices mångsidighet, vilket skulle ge blues många alternativ på lång sikt.

Samtidigt finns det rapporter om att veteranbacken i Brasilien, Thiago Silva, skulle kunna flytta till Stamford Bridge efter att ha lämnat Paris Saint-Germain som en fri agent.